16.11.2020
Maia Sandu intr-un interviu pentru Euronews, dupa ce a castigat alegerile din Moldova: "Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate. Ei cred in democratie" - VIDEO

Maia Sandu a oferit un interviu pentru Euronews si a spus ca ca oamenii vor alegeri parlamentare anticipate.

In cadrul interviului, Maia Sandu, a afirmat ca printre primele obiective pe care si le va propune cand va obtine mandatul de presedinte, vrea sa construiasca un stat functional cu condiiti bune de trai pentru cetatenii din Moldova: "Nu va fi usor, dar ma mandresc cu toti cetatenii care au votat si cu cei din diaspora in special. Un numar foarte mare de persoane au mers sa voteze in mai multe tari din toata lumea. Asta demonstreaza ca oamenii cred in democratie, ceea ce e foarte important pentru noi".

Totodata, Maia Sandu a precizat ca moldovenii vor alegeri parlamentare anticipate, deoarece parlamentul nu lucreaza pentru ei: "Unii deputati sunt implicati in scheme corupte, de asta moldovenii vor sa voteze un parlament nou care ii va reprezenta interesele lor. Vrem sa construim o tara puternica din punct de vedere economic, dar la ziua de astazi avem nevoie de suport si sunt sigura ca vom beneficia de acest suport".

Articole din aceeasi categorie