18.08.2020
Maia Sandu il da in judecata pe Corneliu Furculita: "O noua minciuna marca Dodon si PSRM, mai gogonata decat cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani"

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca il va da in judecata pe socialistul, Corneliu Furculita, dupa ce a acuzat-o ca vrea sa vanda pamanturile si sa distruga agricultorii. Ea spune ca este o minciuna mai gogonata decat cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani.

Maia SANDU, LIDERA PAS:"O noua minciuna marca Dodon si PSRM, mai gogonata decat cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani, este vehiculata azi de deputatii socialisti care isi bat joc de oameni desconsiderandu-i si umilindu-i cu minciuni si insulte. Pentru ca le-am dat in obraz ca nu le pasa de agricultori si de pamanturile noastre, ei amagesc oamenii ca noi vrem sa vindem pamantul cetatenilor straini. Este o minciuna cat prostia lor de mare.

Au uitat ca Dodon, la indicatia lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetateniei Republicii Moldova unor straini anonimi anume pentru ca acestia sa poata cumpara pamanturile? Au uitat ca acest program a fost anulat la insistenta noastra? Nu stiu ca Dodon, cu mana fratelui sau, cumpara terenuri din Moldova pe banii milionarului rus Igor Ciaika si isi face iazuri pe ele?"

Sandu sustine ca minciuna e arma principala a socialistilor:"De fiecare data cand le aratam cat sunt de incompetenti si corupti mai inventeaza cate o minciuna si o raspandesc prin televiziunile lor platite din bani furati".

Ea zice ca il va da in judecata pe deputatul socialist, Corneliu Furculita: "Va rog sa transmiteti acest mesaj mai departe. Ajutati-ne sa oprim minciunile hotilor".

Ieri, socialistii au iesit sa le spuna celor care protesteaza ca Maia Sandu planifica sa-i distruga si sa le vanda pamanturile. In replica, cei de la PAS spun ca socialistii cauta tap ispasitor pentru ca au ratat banii de la UE, iar acum nu au de unde sa le dea agricultorilor. 

De asemenea, i-au indemnat pe deputatii socialisti sa nu mai umble cu minciunile si sa se apuce de cautat solutii. Acestia au acuzat guvernarea ca nu au bani sa ajute agricultorii pentru ca au ratat cei 800 de milioane de lei oferiti de Uniunea Europeana.

Articole din aceeasi categorie