19.01.2021
Maia Sandu, dupa intrevederile cu mai multi reprezentanti ai Parlamentului European: "Am discutat obiectivele majore ale mandatului meu, in special lupta impotriva coruptiei"

In cadrul vizitei la Bruxelles, Maia Sandu avut o intrevederi cu Dacian Ciolos, Presedintele Grupului Renew Europe in Parlamentul European, Dragos Tudorache, raportorul Parlamentului European pentru implementarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova, Ramona Strugariu, Vicepresedinta a Delegatiei la Comitetul Parlamentar de Asociere UE – Republica Moldova.

Maia SANDU, PRESEDINTELE RM: "Am discutat si cu domniile lor despre evolutiile politice interne din tara noastra, prioritatile mele pentru politica externa, precum si despre obiectivele majore ale mandatului meu, in special lupta impotriva coruptiei. Membrii Grupului Renew Europe au fost mereu de partea transformarii si modernizarii Republicii Moldova. Le-am multumit tuturor pentru eforturile continue depuse ca Republica Moldova sa devina un stat puternic, cu adevarat european, cu institutii independente care lucreaza pentru cetateni."

Aceasta este cea de-a doua vizita a Maiei Sandu de la preluarea mandatului de presedinte. Prima a fost pe 12 ianuarie la Kiev unde s-a intalnit cu presedintele Volodimir Zelenski, dar si cu alti oficiali ucraineni. La Bruxelles, Maia Sandu a pelcat cu avionul, fiind insotita de consilierul sau in domeniul politicii externe si directorul adjunct al Serviciului de Protecrie si Paza de Stat.

Articole din aceeasi categorie