04.09.2020
Maia Sandu, despre numirea lui Vladislav Clima: "Dodon continua sa numeasca corupti in functii"

Maia Sandu afirma ca Igor Dodon continua sa numeasca in functii cheie persoane corupte. Lidera PAS face referire la decretul de numire a lui Vladislav Clima in functia de presedinte al Curtii de Apel Chisinau.

"In calitate de Presedinte va promit ca niciodata nu voi semna decrete de numire a judecatorilor corupti!

Dodon continua sa numeasca corupti in functii. Corupti care isi bat joc de justitie si de oameni. Dodon l-a facut pe Clima presedintele Curtii de Apel. Clima este cel care a decis ca votul oamenilor nu valoreaza nimic si a mentinut decizia de anulare a alegerilor din Chisinau.

Asa Dodon se pregateste de fraudarea alegerilor? Dodon are nevoie de slujitori fideli in alegerile prezidentiale pentru ca stie deja ca oamenii vor vota impotriva lui?", a scris Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

Vladislav Clima a fost ales in functia de presedinte al Curtii de Apel Chisinau. Decizia a fost luata in urma concursului, de catre Consiliul Suprem al Magistraturii. La concursul pentru ocuparea functiei a participat si Iurie Iordan, vicepresedinte CA Chisinau.

Clima a fost presedintele completului de judecata de la Curtea de Apel Chisinau, care in 2018 a dispus anularea alegerilor din capitala in urma castigului obtinut de catre liderul Platformei DA, Andrei Nastase.

Articole din aceeasi categorie