11.09.2023
Maia Sandu, despre amenintarea rusa: „Sa fim pregatiti pentru orice scenariu”

Presedintele Maia Sandu spune ca Moldova trebuie sa fie pregatita pentru toate scenariile, in contextul in care Rusia ameninta in continuare stabilitatea tarii. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Maia SANDU, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: „Oamenii trebuie sa se simta in siguranta la ei acasa. De aici incepe responsabilitatea statului. Si noi facem tot ce putem. In continuare vedem din partea Kremlinului lipsa de respect fata de Moldova, lipsa de respect fata cetatenii Republicii Moldova. Noi pana de curand nu ne putem imagina ca puteam sa vedem un razboi pe continentul nostru si iata ca ne-am inselat. Asta inseamna ca trebuie sa fim pregatiti pentru toate scenariile, dar in acelasi timp noi nu suntem in pericol de un atac militar. Ucraina rezista si prin rezistenta sa ne apara si pe noi. Dar noi trebuie sa ne consolidam sistemul de aparare”.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie