30.11.2020
Maia Sandu, despre activitatea procurorului general: "Vreau sa am o discutie serioasa"

"Vreau sa am o discutie seriosa", raspunde Maia Sandu cand a fost intrebata ce crede despre activitatea procurorului general, Alexandr Stoianoglo, in contextul in care acesta a implinit un an de cand a fost numit in functie.

Maia SANDU, PRESEDINTEL ALES AL RM: "Nu prea am lucruri bune de spus dupa un an de zile. Dar imi doresc sa am o discutie ca sa inteleg care sunt argumentele pentru aceasta lipsa de performanta si bineinteles in contextul activitatii Consliului Superior de Securitate vom avea discutii serioase, pornind de la cele mai importante dosare."

Intrebata ce parere are despre initiativa procurorului de a forma colective de judecatori pentru a investiga dosarele "furtului miliardului", Maia Sandu spune ca vrea sa discute cu Stoianoglo si sa afle care sunt adevaratele impedimente in investigarea acestor dosare.

Maia SANDU, PRESEDINTELE ALES AL RM: "Trebie sa stim daca se pun presiuni, daca e vorba despre o lipsa de capacitate, daca e vorba despre o colaborare insuficienta. Vreau sa stiu clar ce se intampla si apoi sa vin sa ma dau cu parerea."

Articole din aceeasi categorie