16.07.2020
Maia Sandu anunta ca Igor Dodon fraudeaza alegerile si cumpara voturile primarilor din mai multe localitati din tara - VIDEO

Igor Dodon pune la cale fraudarea alegerilor prezidentiale, crede Partidul Actiune si Solidaritate, care il acuza de folosirea resurselor statului in scop personal. Deputatii fac referire si la proiectul de modificare a Codului Electoral, care se afla in plen si ar include prevederi in favoarea presedintelui.

 

Maia SANDU, LIDERA PAS:"Pentru a-si pastra fotoliul in care a dormit Dodon timp de patru ani, el pregateste fraudarea alegerilor. Oamenii in toata tara ne spun despre asta". 

Noi n-sa -i permitem sa transforme procesul democratic intr-un iarmaroc unde voturile din stanga Nistrului se cumpara cu 20 de dolari, iar loialitatea primarilor este cumparata cu bani din bugetul de stat. Oamenii sunt satui de politicienii care ii fura.

Noi o sa aparam dreptul lor de a alege oameni onesti. Voicu de la MAI se ocupa de urmarirea opozitiei, minsterul Protectiei Sociale face cadouri in schimbul promisiunilor de a-l vota. In timp ce economia se prabuseste, saracia ajunge in fiecare gospodarie,  e clar ca acest guvern trebuie sa cada.

Ieri am mai avut discutie cu PD in incercare de a-i convinge sa participe la votarea demisiei guvernului ca sa fie asigurat numarul necesar de voturi. Din pacate nu vor participa la acest vot.

Dodon vrea sa inchida parlamentul din nou. Noi vom semna azi motiune PPDA  impotriva guevernului in speranta ca PD isi va revedea pozitia.

Indiferent care va fi soarta, noi o sa ne aparam dreptul al o conducere normala". 

Articole din aceeasi categorie