02.07.2019
Mai multe proprietati ale lui Vlad Plahotniuc, sechestrate de oamenii legii intr-un dosar pentru coruptie. Cei de la CNA ne-au confirmat informatiile, dar nu ne-au oferit mai multe detalii - VIDEO
Mai multe proprietati ale lui Vlad Plahotniuc au fost sechestrate de oamenii legii intr-un dosar pentru coruptie, scrie Rise Moldova. Cei de la Centrul National Anticoruptie ne-au confirmat informatiile, dar nu ne-au oferit mai multe detalii. Purtatorul de cuvant al democratilor nu ne-a raspuns la telefon.

La 10 zile dupa ce democratii au anuntat ca se retrag de la guvernare, iar fostul lider PD a plecat din tara, oamenii legii au sechestrat mai multe proprietati ale lui Vlad Plahotniuc. Printre acestea se numara hotelul de lux Nobil.

Iulia SARIVAN, REPORTER PRO TV: “Hotelul Nobil se afla in centrul capitalei. Este unul de lux si are cinci stele fiind amplasat pe o suprafata de 3500 de metri patrati si are o valoare cadastrala de 40 de milioane de lei.”

Alte bunuri care au intrat in vizorul oamenilor legii sunt amplasate practic in aceeasi curte. Este vorba de un apartament si cateva spatii comerciale, totul cu o suprafata de circa o mie de metri patrati. Sechestru a fost pus si pe studiourile in care activeaza posturile TV: Prime, Publika, Canal 2 si Canal 3. Acestea au o suprafata de aproape opt mii de metri patrati si valoreaza circa 30 de milioane de lei. Responsabilii de la CNA ne-au spus ca sechestrul a fost aplicat in cadrul unei anchete privind delapidarea sistmuluifinanciar-bancar, fara a oferi mai multe detalii. 

Articole din aceeasi categorie