02.12.2019
Lovitura pentru Victor Ponta. Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania
Lovitura de imagine pentru Victor Ponta. Unul dintre liderii partidului Pro Romania, fostul premier Mihai Tudose, a demisionat din acest partid luni dimineata.

Tudose a postat pe Facebook cererea sa de demisie, in care precizeaza ca a luat aceasta hotarare deoarece este in ”dezacord total” cu deciziile conducerii centrale ale Pro Romania.

Subsemnatul Tudose Mihai va rog sa luati act de demisia mea din calitate de membru PRO Romania. Motivele acestui act si anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez.” - se arata in textul demisiei care a fost depusa la Pro Romania Braila.

In ultima perioada, intre Tudose si Ponta au avut loc mai multe schimburi de replici, in special dupa ce presedintele Pro Romania l-a acuzat pe Tudose ca a tradat partidul, alegand sa negocieze cu PNL sustinerea Guvernului Orban din interiorul Pro Romania, desi acest partid anuntase ca nu s-a inteles cu premierul desemnat de Klaus Iohannis.

Mai mult, Pro Romania i-a cerut lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obtinut pe listele partidului.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD la sfarsitul lunii ianuarie si s-a inscris in Pro Romania, condus de Victor Ponta.

Articole din aceeasi categorie