03.03.2020
Lorena Bogza i-a lansat, din nou, o invitatie la emisiunea In PROfunzime lui Ion Chicu. Premierul i-a raspuns: "-Merg la TVR - acolo, (nu va suparati) e televiziune, nu "Las fierbinti" / Bogza: "Mi-as fi facut serioase griji daca ne-ati fi laudat"
Lorena Bogza i-a lansat, din nou, o invitatie lui Ion Chicu la emisiunea In PROfunzime. De data aceasta, prezentatoarea PRO TV a facut o postare pe Facebook si l-a etichetat. Premierul i-a raspuns intr-un comentariu: "Poate prin mai, daca ajungem sanatosi, trec si pe la Dvs."

Desi a fost invitat de nenumarate ori la emisiunea In PROfunzime, ieri, premierul, Ion Chicu, fiind intrebat cand va ajunge la PRO TV s-a aratat surprins de intrebare si a spus ca niciodata nu a vorbit cu Lorena Bogza despre o astfel de invitatie.

Totodata, ieri, prezentatoarea PRO TV a primit, din nou, un refuz semnat de prim-ministru, motivand ca "agenda ii este mereu incarcata." Astfel, realizatoarea emisiunii In PROfunzime, Lorena Bogza, i-a adresat premierului o noua invitatie, cu rugamintea ca el sa numeasca data la care poate veni.

Despre asta, Lorena Bogza a scris si pe pagina sa de Facebook, etichetandu-l in postare.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Inainte de a ma duce la culcare, m-am gandit sa-i trimit un gand bun premierului Ion Chicu, care spune ca nu a vorbit niciodata cu mine, de aceea, parca, nici nu stie de invitatiile de a participa la emisiunea In Profunzime.

Domnule prim-ministru, am considerat ca nu e cazul sa va deranjez direct. Eram convinsa ca zecile de invitatii pe care vi le-am adresat prin intermediul consilierului Vitalie Dragancea au ajuns la dumneavoastra...

Totusi, azi am primit un refuz semnat Ion Chicu!!! Lasam confuzia la o parte si va anunt ca v-am mai adresat astazi o invitatie cu data deschisa. Spuneti dumneavoastra in ce zi de joi agenda nu va este incarcata. Sunt in asteptare..."

Prin urmare, premierul nu s-a lasat mult asteptat si i-a scris un comentariu la postare:

"Multumesc pentru invitatie, Lorena Bogza! O voi onora cu placere! Merg zilele astea la TVR Moldova - acolo (nu va suparati) e televiziune, nu "Las-fierbinti"... Apoi, ma voi cere la "Cutia" Marianei Rata de la TV8 - acolo e dorinta sincera de a ajunge la adevar. Am angajament cu Publika, NTV, dar si alte canale. Poate prin mai, daca ajungem sanatosi, trec si pe la Dvs. Mereu la dispozitie! Seara frumoasa!", a scris Chicu.

Ulterior, Lorena Bogza i-a raspuns:

"Domnule prim-ministru, va asteptam cu nerabdare daca nu va razganditi pana atunci. Mi-as fi facut serioase griji daca ne-ati fi laudat Sunt obisnuita ca functionari de rangul dumneavoastra sa refuze invitatiile la emisiune, doar ca, dupa ce au plecat din fotolii, toti premierii (si au fost destui!) si-au exprimat regretul ca au avut o astfel de atitudine. Succes si suntem in asteptare!"

Cabinetul Chicu a fost investit in noiembrie 2019, cu votul socialistilor si al democratilor.

CITESTE SI: Invitat de mai multe ori la emisiunea In PROfunzime, Ion Chicu spune ca va veni cand va avea timp. Astazi, am primit un refuz de la guvern la solicitarea PRO TV - VIDEO

Articole din aceeasi categorie