29.01.2020
LIVE TEXT/VIDEO. Vlad Filat ramane in libertate. Judecatorii de la Curtea de Apel au respins recursul responsabililor de la ANP si penitenciarul nr. 13
Vlad Filat ramane in libertate. Judecatorii de la Curtea de Apel au respins recursurile depuse de responsabilii de la Administratia Nationala a Penitenciarelor si cei de la Penitenciarul nr.13 prin care au cerut suspendarea hotararii de eliberare a fostului premier inainte de termen.

UPDATE 17:20 Vlad Filat a facut declaratii pentru presa.

UPDATE 17:10 Responsabilii de la Administratia Nationala a Penitenciarelor si cei de la Penitenciarul nr.13 nu au raspuns la intrebarile jurnalistilor.

UPDATE 17:00 Recursul a fost respins. Decizia nu poate fi atacata.

UPDATE 14:30: La sedinta sunt prezenti doi reprezentati, unul de la penitenciarul nr.13 si altul de la Administratia Nationala a Penitenciarilor. Ei cer ca decizia de a-l elibera pe Filat sa fie revazuta si sa fie emisa o alta decizie.

UPDATE 14:00: Sedinta a inceput.

UPDATE: Ex-premierul este asteptat la ora 14:00 la Curtea de Apel. Judecatorul care va examina recursul este Igor Manascurta.

Recursul la Curtea de Apel impotriva eliberarii lui Vlad Filat inainte de termen a fost depus de administratia actuala a penitenciarului nr. 13.

Vlad Filat a fost eliberat la 3 decembrie. Fostul premier a iesit din inchisoare, inainte de termen - la patru ani si o luna de la retinere, desi a fost condamnat la noua ani de detentie pentru corupere pasiva si trafic de influenta.

CITESTE SI: Cand va fi examinat recursul la Curtea de Apel privind eliberarea lui Vlad Filat inainte de termen / DOC

CITESTE SI: Vlad Filat vine cu un apel catre politicieni

CITESTE SI: Nu vrea razbunare, ci sa isi demonstreze nevinovatia. Vlad Filat si-a facut astazi aparitia la sedinta Partidului Liberal Democrat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie