28.04.2021
Litvinenco, dupa ce Procuratura a anuntat ca intalnirea intre Lupascu si Popov a fost “una accidentala”: “O scuza foarte neinspirata. Inainte gaseau mai bune"

Sergiu Litvinenco a venit cu o reactie, dupa ce Procuratura a spus ca intalnirea intre Lupascu si Popov a fost una accidentala. Deputatul spune ca intalnirea a avut loc dupa ce a fost depusa sesizarea la Procuratura si insista ca procurorul general adjunct trebuie sa-si dea demisia.

Sergiu LITVINENCO, DEPUTAT PAS: "Pe scurt despre comunicatul procuraturii privind intalnirea dintre Popov si Lupascu. Este o scuza foarte neinspirata. Inainte gaseau mai bune. Am expediat si am facut publica sesizarea sambata, pe 24 aprilie, si, imediat, a aparut in presa si in stiri. Adica se stia bine despre ea, inclusiv – sunt sigur de asta – de catre cei doi protagonisti ai ”intalnirii accidentale” de 40 de minute. Intalnirea dintre ei a avut loc, conform datei de la camera, in ziua de duminica, 25 aprilie, adica DUPA ce a devenit publica sesizarea, astfel incat orice referire la "receptionarea" ei in ziua de luni este foarte stangace. De aceea, raman ferm convins, ca procurorul general adjunct trebuie sa-si dea demisia, dar si sa dea explicatii publice, care a fost obiectul discutiei. Din pacate, printr-un astfel de comunicat, credibilitatea procuraturii nicidecum nu are cum sa se imbunatateasca."

Articole din aceeasi categorie