12.05.2022
Lilian Carp, la adresa Marinei Tauber, dupa ce aceasta a facut o gluma la adresa lui: „Hotii care au furat Aeroportul Chisinau si miliarde, vin sa-ti spuna tie cum trebuie sa prinzi hotii”

Astazi, in cadrul sedintei Parlamentului, deputatul Partidului SOR, Marina Tauber, nu a ezitat sa vina cu o propunere sarcastica pentru presedintele Igor Grosu si deputatul PAS, Lilian Carp, in timp ce se discuta proiectul privind participarea unui contingent al Armatei Nationale in cadrul Fortei Interimare a Natiunilor Unite in Liban. Tauber i-a indemnat pe cei doi sa merga si la acest contingent. Asta, dupa ce saptamana trecuta, Grosu si Carp au efectuat o vizita in Ucraina. 

„Am o propunere la domnul Carp si domnul Grosu. Avem impresia, senzatia si parerea ca cea mai buna fortificare a acestei initiative ar fi ca domnul Grosu si domnul Carp sa participati in acest contingent. Cel putin prestatia dvs. din ultimile zile, in veste si in alte categorii de amunitii au fost foarte serioase, foarte utile si ati aratat foarte solid. Credem ca puteti sa fortificati contingentul care vreti sa-l trimiteti in alte tari”, a spus Marina Tauber. 

Deputatul PAS, Lialian Carp a venit in scurt timp cu o replica la propunerea deputatului SOR. 

„Doamna Tauber, eu cu certitudine nu pot sa merg acolo. Nu am nicio treaba. Problema este ca cum in Republica Moldova hotii pot sa iti de-a lectii de moralitate si barbatie. Iata pe mine asta ma frapeaza cel mai mult. Ma frapeaza, cum hotii care ar trebui sa stea la puscarie, se dau rotunzi pentru ridicarea imunitatii, chipurile ca nu ar avea nevoie. Hotii care au furat garile auto, au furat Aeroportul Chisinau, au furat un miliard sau au participat si s-au infruptat din miliard, dar vin sa-ti spuna tie cum trebuie sa  prinzi hotiii. Deci, eu inteleg sarcasmul, dar vorba ceea, toate au o limita si un bun simt. Daca dvs. considerati ca acest sarcasm si gluma va pare ca v-ati dat rotunda si aratati nu stiu ce. Eu as dori sa vad  barbatia unora, din cei care au pus manuta si au furat aeroportul, miliardul si garile auto, cand vor sta la racoare in 13”, a declarat Lilian Carp.

Pe 4 mai, presedintele Parlamentului, Igor Grosu, si presedintele Comisiei securitate, aparare si ordine publica, Lilian Carp, au plecat intr-o vizita de lucru la Kiev. Imbracati in haine militare si veste antiglont, cei doi au vizitat orasul Bucha, o suburbie a capitalei, devenita un simbol al atrocitatilor de razboi comise in Ucraina.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie