13.06.2023
Lilian Carp despre Ion Ceban si marsul LGBT: „Cand a dat mana cu presedintele Parlamentului din Israel, care este de alta orientare, nu i s-a uscat manuta”

Candidatul PAS la alegerile pentru primaria Chisinaului, Lilian Carp, a declarat ca vrea sa fie „un primar al tuturor cetatenilor, iar in capul mesei sa fie respectarea legii”. Astfel a raspuns acesta, fiind intrebat la emisiunea In Profunzime ce ar fi facut daca ar fi fost in locul edilului capitalei Ion Ceban, care a refuzat sa autorizeze desfasurarea marsului LGBT.

„Cand a fost si s-a intalnit cu presedintele parlamentului din Israel, care a declarat deschis ca este de alta orientare sexuala, nu i s-a uscat manuta cand a dat mana cu el”, spune Carp.

„Este o problema, din pacate trista, permanenta, despre ce trebuie si ce nu trebuie. Nici mie nu imi plac multe lucruri, dar niciodata nu o sa accept propaganda de dragul unor dividente politice”, a declarat Carp. 

Primarul Ion Ceban nu a avut inca o reactie la declaratiile deputatului Lilian Carp. Ceban a anuntat ieri ca nu va autoriza desfasurarea marsului LGBT de duminica, 18 iunie, pe motiv ca refuza sa promoveze “pseudo-valori”.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie