09.11.2020
Lilian Carp a depus un demers la Procuratura, dupa ce Corneliu Furculita, cu ajutorul lui Pavel Voicu, a incercat sa-si scape nepotul de dosar penal, fiind prins beat la volan - VIDEO

Deputatul socialist Corneliu Furculita si ministrul de Interne, Pavel Voicu, si-ar fi depasit atributiile de serviciu, dupa ce ar fi musamalizat un dosar penal al nepotului lui Furculita. Despre asta, spune Lilian Carp care a sesizat procuratura generala sa investigheze acest caz.

Lilian CARP, DEPUTAT PAS: "In presa au aparut informatii despre Corneliu Furculita si Pavel Voicu, persoane de demnitate publica. Si anume implicarea in musamalizarea unui dosar penal pe numele nepotului lui Furculita".

Carp sustine ca deputatul s-ar fi implicat pentru a-si scapa nepotul de un dosar penal dupa ce la 25 octombrie recent, a fost prins de catre agentii de patrulare in stare de ebrietate, conducand un automobil: "Au fost discutii telefonice intre el si nepotul sau, sotia lui. L-au instruit ce trebuie sa faca ca sa nu fie tras la raspundere penala. Si ministrul de Interne, Pavel Voicu l-a telefonat pe tanar ca sa ceara detalii si cum trebuie de rezolvat aceasta problema".

Deputatul a sesizat Procuratura Generala ca sa se autosesizeze si sa investigheze: "A facut uz de statut al deputatului cu participarea ministrului de Interne Pavel Voicu. Abuz de serviciu, de putere, excesul depasirii atributiilor de serviciu. Solicit intreprinderea de procedura de ridicare a imunitatii parlamentare si de a obtine acordul organului legislativ pentru investigarea penala si tragerea sa la raspundere.  Solicit demisia lui Voicu, revocarea din functie pentru actiunile intreprinse, corect ar fi demisia intregului guvern, este un staff electoral al lui Dodon".

Citeste si :  Oamenii lui Dodon, abuz de putere si trafic de influenta la nivel inalt. Cum deputatul Corneliu Furculita si ministrul Pavel Voicu au musamalizat un dosar penal - VIDEO/AUDIO
Articole din aceeasi categorie