30.01.2020
Lidera PAS despre activitatea actualului guvern: "Este un guvern incolor, pus la dispozitia lui Dodon"
Maia Sandu si-a expus parerea fata de Guvernul Chicu si a mentionat ca este o guvernare pusa in totalitate la dispozitia lui Igor Dodon. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Lorena BOGZA: "Cum apreciati activitatea Guvernului Chicu ?"

Maia SANDU, LIDERA PAS: "Este un guvern incolor, care nu conteaza, pentru ca este pus la dispozitia lui Dodon in totalitate. Daca te uiti la ministrii din acest cabinet sunt oameni pierduti in timp si in spatiu dupa ce declaratii fac si in afara de discursuri populiste, nu am vazut nimic. 

Am vazut cresteri de preturi si nici o reactie din partea lui Dodon. Imaginati-va daca se intampla ceva pe timpul cabinetului meu, ar fi fost acuzatii. La noi si asa preturile sunt mari in comparatiie cu cele din afara tarii.

Daca stam sa comparam preturile din Republica Moldova cu preturile din alte state, statele in care salariile sunt de zece ori mai mari decat in Republica Moldova, o sa vedeti diferentele in defavoarea noastra, iar guvernarea sta bine merci.

Asta se intampla, preturile cresc in continuare din cauza monopulurilor, iar astea sunt elemente de coruptie."

Acum 2 luni, cabinetul de ministri condus de Ion Chicu a fost votat de PD-PSRM. Proiectul a fost aprobat cu votul a 62 de deputati.

VEZI SI: Moldova are un nou guvern. Cabinetul de ministri condus de Ion Chicu a fost votat de PD-PSRM

Articole din aceeasi categorie