23.06.2019
La doua saptamani de la investirea sa in functie, ministrul justitiei Stanislav Pavlovschi isi anunta demisia. Premierul Maia Sandu i-a multumit lui Pavlovschi pentru colaborare si a anuntat ca functia lui va fi ocupata de maine de Olesea Stamate - VIDEO
La doua saptamani de la investirea sa in functie, ministrul justitiei Stanislav Pavlovschi isi anunta demisia. Acesta sustine ca a gasit mai multe incompatibilitati cu caracter personal, fara a preciza insa despre ce mai exact este vorba. Premierul Maia Sandu i-a multumit pe facebook lui Pavlovschi pentru colaborare si a anuntat ca functia lui va fi ocupata de maine de Olesea Stamate.

Noul ministru al justitiei in Guvernul Sandu, Stanislav Pavlovschi a anuntat astazi pe facebook ca demisioneaza din functie. Se intampla, la doar doua saptamani de la investirea sa in functie. 

Stanislav PAVLOVSCHI, MINISTRUL DEMISIONAR AL JUSTITIEI: “Am identificat mai multe incompatibilitati de caracter personal, care, potrivit Constitutiei, fac imposibila activitatea lui in calitate. de membru al Guvernului.” 

Pavlovschi spune ca trateaza Constitutia ca pe un lucru sfant, care trebuie respectat cu strictete.

Intr-un mesaj publicat tot pe Facebook, premierul Maia Sandu i-a multumit lui Pavlovschi pentru colaborare si a anuntat ca in fruntea ministerului se va afla Olesea Stamate, presedinta Asociatiei pentru Guvernare Eficienta si Responsabila. Aceasta urmeaza sa depuna juramantul maine, dupa care va fi prezentata echipei ministerului justitiei.

Articole din aceeasi categorie