10.09.2019
JUSTCONSULT - PARTENER DE INCREDERE! ION GUSTIUC, DIRECTOR GENERAL: „PUTEM SA LUAM UN BUN EXEMPLU DE A GANDI LIBER, DE A FI VERTICALI, DE A FI INDEPENDENTI ...” - VIDEO
PRO TV Chisinau a dat cea mai tare petrecere aniversara la cei 20 de ani, alaturi de cei mai apropiati prieteni, partenerii PRO TV.

Acestia au venit cu urari de bine, dar si cu daruri deosebite. Fidelii parteneri de la JustConsult le-au inmanat o statueta in cinstea prieteniei. 


Ion Gustiuc, directorul general JustConsult a urat multi ani postului TV. „Iti dorim din partea JustConsult prosperitate si la cei 20 de ani. Respectiv si urmasii nostri sa-ti respecte acele valori de independenta, transparenta. Compania noastra este asemenea noua. Putem sa luam un bun exemplu de a gandi liber, de a fi verticali, de a fi independenti si ne bucuram ca ne-am gasit in parteneriate prin valori comune. Multi ani in continuare, la multi ani, si acest mic cadou sa fie la voi pastrat.”

JustConsult este o companie juridica, care de 15 ani ofera asistenta in procesul de obtinere a cetateniei romane si a pasaportului romanesc.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie