17.07.2020
Jdi menea - asa raspunde Igor Dodon la intrebarea de ce nu a mai venit la In PROfunzime, desi a promis. Seful statului se declara campion la aparitii televizate - VIDEO

Jdi menea - asa raspunde presedintele la intrebarea de ce nu a mai venit la emisiunea InPROfunzime, desi a promis acest lucru. Seful statului se declara campion la aparitii televizate si spune ca este deschis cu presa. Totusi, au trecut doua luni de cand Dodon a acceptat, apoi a refuzat subit invitatia PRO TV.

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: „Asteapta-ma, eu voi veni, dar asteapta-ma tare. Voi toti sunteti romani, dar cred ca nu ati uitat limba rusa."

In luna mai, Igor Dodon a spus intr-o interventie live ca accepta invitatia la emisiunea in PROfunzime.

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Poftim, saptamana viitoare eu sunt gata sa vin la emisiune. Lorena, poftim, vin si discutam, numai ca fara show-uri.”

Pentru ca mai tarziu sa se razgandeasca, exact  la o zi dupa publicarea imaginilor in care Vlad Plahotniuc ii intinde o sacosa neagra cu calendar presedintelui si a anuntat-o pe Lorena Bogza ca va participa la emisiune pe data de 15 mai, dar nici pana azi nu a fost.  

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Nu sunt ca copil de anul nou sa umblu cu uratul la toate casele. Eu decid unde si cum. Aveti intrebari, acordati-le. “  

Atunci, in mai, consilierul presedintelui a invocat motivul ca alti realizatori de emisiuni l-ar fi invitat inaintea Lorenei Bogza. Altceva spun imaginile, deoarece in acea zi, presedintele a facut anuntul la ora...iar ceilalti jurnalisti au scris in comentarii ca-l invita pe seful statului, inainte ca acesta sa lanseze provocarea. Mai tarziu, intr-un interviu pentru portalul Unimedia, Igor Dodon a declarat ca va merge la emisiuni dupa ordinea stabilita in agenda.

“- Mergeti maine la Lorena? -Care Lorena? Da pentru ce sa merg la ei?”

Azi Dodon se declara campion la capitolul participari la emisiuni.  

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Daca serios, eu consider ca din toti presedintii din RM cine a participat la mai multe emisiuni si a fost prezent in presa decat actualul presedinte. Eu sunt foarte deschis presei. Faceti o analiza, luati fiecare presedinte in decursul mandatului. Sunt sigur ca sunt pe primul loc in acest clasament. “

Acum Igor Dodon isi inregistreaza propria emisiune, o data pe saptamana, iar fiecare institutie mass-media are voie sa adreseze o singura intrebare pe care o ytrimite cu o zi inainte in scris purtatorului sau de cuvant. Ultima data, Igor Dodon a fost la InPROfunzime pe 22 noiembrie 2019.  

Articole din aceeasi categorie