08.07.2020
Ion Chicu - gata sa faca o rectificare in buget, la propunerea Maiei Sandu: "Maine la 10.00 voi fi din nou in Parlament. Contez pe responsabilitarea Maiei Sandu"

Premierul Ion Chicu spune ca este gata sa faca o rectificare aditionala de buget, daca Maia Sandu va spune concret ce prevederi nu sunt acceptabile pentru PAS.

Ion CHICU, PREMIERUL RM:"Oamenii asteapta suport din partea statului. Proiectele de legi pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea prevad acest suport. Proiectele stau de-o saptamana in Parlament. Politicienii fac politica - asta le e "painea". Intre timp, Oamenii nu au de paine. In aceste conditii propun Maiei Sandu sa spuna concret, care prevederi din aceste proiecte nu sunt acceptabile pentru PAS.

Daca asemenea nu exista, propun Maiei Sandu sa nu sa se opuna aprobarii proiectelor. Daca PAS are propuneri realiste pentru o noua rectificare de buget (dupa ce proiectele cu caracter urgent asumate de guvern vor intra in vigoare), sunt gata sa le discutam si sa venim cu o rectificare aditionala.

Maine la 10.00 voi fi din nou in Parlament. Contez pe responsabilitarea Maiei Sandu".

Citeste si :  Replicile dintre Ion Chicu si Maia Sandu continua: "Tafna Maiei depaseste orice limita"
Citeste si :  Fractiunea PAS ar putea sustine legile promovate de premierul Ion Chicu, dar cere ca acestea sa fie votate in Parlament, nu prin asumare de raspundere - VIDEO
Articole din aceeasi categorie