23.12.2020
Ion Chicu ar fi dorit de mai mult timp sa isi dea demisia, dar a ramas la insistenta lui Igor Dodon. Declaratiile facute de Vladimir Cebotari la In Profunzime

Deputatul Pro Moldova, Vladimir Cebotari a declarat ca Ion Chicu si-ar fi dorit sa demisioneze de mai mult timp insa a fost nevoit sa ramana in functie la insistenta lui Igor Dodon. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Vladimir CEBOTARI, DEPUTAT PRO MOLDOVA: "Nu cred ca a fost o surpriza. Erau mai multe scenarii. Se discuta de mai mult timp acest lucru si bineinteles ca aceasta decizie propriuzisa a fost luata chiar la scurt timp de la anuntarea demisiei. Tot timpul era o balansare intre diferite scenarii si s-a mers probabil pe aceasta obtiune ca Igor Dodon sa evitate anumite riscuri care il poate viza pe el sau pe Partidul Socialistilor."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Ideea sa inteleg ca nu a fost a lui Chicu ci a lui Dodon?"

Vladimir CEBOTARI, DEPUTAT PRO MOLDOVA: "Sunt mai multe discutii ca Ion Chicu si-ar fi dorit de mai mult timp sa isi dea demisia. Pe el il tinea anumite proiecte de legi, fiind legate de bugetul de stat si politica bugetar fiscala. In acest rastimp mai erau anumite solicitari din partea lui de a pleca si multa insistenta din partea lui Dodon de al mentine inca in aceasta functie.

Din punctul nostru de vedere lucrurile stau destul de clar. Igor Dodon a plasat mai multe bombe in legile si ultimele proiecte care au fost votate."

Articole din aceeasi categorie