31.10.2019
Ion Ceban si Andrei Nastase spun pe cine vor numi viceprimari daca vor ajunge la sefia capitalei
Andrei Nastase spune ca daca va ajunge primar de Chisinau, unul dintre cele patru fotolii de viceprimari va fi ocupat de Vasile Gradinaru, iar Ion Ceban a declarat ca e prea devreme sa ofere nume, insa, a reiterat ca este gata sa ofere doua fotolii de viceprimari blocului ACUM. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor de la PRO TV.

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM LA SEFIA CAPITALEI: "Avem desavarsita deja o echipa, nu doar la nivelul viceprimarilor, dar si mai jos. Dar mai intai vrem sa reformam foarte riguros organigrama si structura Primariei. Asa cum am mai spus, pe Vasile Gradinaru l-as vedea cu indrazneala”.

Socialistul Ion Ceban nu a mentionat niciun nume, dar a reiterat ca e gata sa ofere doua fotolii de viceprimar Blocului ACUM. 

Fiind intrebat daca blocul ACUM ar accepta fotoliile de viceprimari, oferite de Ceban, Andrei Nastase spune ca:

"noi nu facem coalitie, asa cum insista ei ca sa dezbine blocul ACUM. M-am intalnit chiar si cu Chironda si mi-a spus ca este o ofensa pentru el sa i se propuna functii la televizor. Mi-a spus ca ne leaga vectorul european si proiectele comune pe care vrem sa le implementam si le vom implementa."

Ion Ceban si Andrei Nastase se vor duela in cel de-al doilea tur pentru alegerea primarului municipiului Chisinau, care va avea loc pe 3 noiembrie.

Articole din aceeasi categorie