01.11.2019
Ion Ceban propune sa intoarca politia municipala care sa se ocupe de neregulile din oras, inclusiv de parcarea neregulamentara. Acesta il acuza pe Andrei Nastase ca nu s-a ocupat pana acum de asta, fiind la Ministerul de Interne. Ce i-a replicat Nastase - VIDEO
Ion Ceban propune sa intoarca politia municipala care sa se ocupe de neregulile din oras, inclusiv de parcarea neregulamentara. Candidatul PSRM la functia de primar il acuza pe Andrei Nastase ca nu s-a ocupat pana acum de asta, fiind la Ministerul de Interne. In replica, Nastase sustine ca in calitate de primar el va gasi solutii.

„Daca are primarul aici vreo atribuitie sau nu, in ceea ce priveste ridicarea masinilor parcate neregulamentar...”

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM: „Cooperarea loiala dintre cele doua institutii, MAI si primarie, astfel incat sa asiguram mai multe locuri de parcare, iar cei care dau dovada de nesimtire, uneori, sa fie sanctionati.”

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM: „Intr-un caz din 5 mii se intervine, cand este sunt poate personal domnul Nastase, dar in rest nu se intampla acest lucru. Politia trebuie sa fie municipala. Avem nevoie de 50 de oameni pe sector si nu avem nevoie de colaborarea asta, in asemnea format in care se propune.”

Articole din aceeasi categorie