26.12.2019
Ion Ceban, despre declaratiile lui Igor Dodon precum ca primarul le va rupe capul celor care dau mita pentru autorizatii de constructie: "A fost totusi o zicala pe care o avem noi in popor"
Declaratia lui Igor Dodon, precum ca primarul le va rupe capul celor care dau mita pentru autorizatii de constructie, este doar... o zicala din popor. Asa comenteaza Ion Ceban, in cadrul emisiunii InPROfunzime, spusele sefului statului.

Desi a anuntat ca si-a suspendat calitatea de membru de partid, Ion Ceban spune ca continua sa discute cu cei din PSRM si are nevoie de suportul lor.

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU:"Nu pot sa spun la revedere colegilor, pentru ca muncesc cu ei si am muncit cu ei si am nevoie de suportul lor. In ceea e tine de partid, am o relatie corecta, doar ca nu sunt membru oficial."

Intrebat de cate ori vorbeste cu Igor Dodon, primarul a spus ca... foarte des.

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "Chiar si maine vom avea o sedinta."

Cat despre declaratiile ca Primarul le va rupe capul celor care dau mita pentru autorizatii de constructie, cum a spus Igor Dodon, primarul afirma ca nu s-a aratat deranjat ca seful statului a vorbit in locul sau.

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "A fost totusi o zicala pe care o avem noi in popor, asta inseamna ca nu va fi tolerat. Si nu CNA am abordat astazi acest subiect."

VEZI SI: Primarul le va rupe capul celor care dau mita pentru autorizatii de constructie. O spune Igor Dodon, care l-a invitat pe Ion Ceban sa participe la interventia saptamanala pe care o inregistreaza si la care raspunde la intrebari. Primarul nu s-a aratat deranjat de cuvintele presedintelui.

Articole din aceeasi categorie