03.11.2019
Ion Ceban a venit cu sotia la sectia de votare. Candidatul socialistilor a spus ca se asteapta ca schimbarile in capitala sa inceapa cat mai curand - VIDEO
Ion Ceban a spus ca se asteapta ca schimbarile in capitala sa inceapa cat mai curand. Candidatul socialistilor a venit cu sotia la sectia de votare. Aceasta recunoaste ca a obosit de campania electorala si ar vrea sa-si vada sotul mai des acasa.

Tinandu-si de mana sotia, Ion Ceban a intrat in sectia de votare. Parca anticipand rezultatele alegerilor, candidatul socialistilor a spus ca a votat pentru schimbari. 

Evitand sa spuna la ce se referea, Ceban a vorbit despre cum si-ar dori sa fie capitala. Iar sotia lui Ion Ceban recunoaste ca a obosit de campania electorala. Si candidatul PSRM a spus ca va urmari de la sediul partidului primele rezultate ale scrutinului. 

Ion Ceban a devenit cunoscut, mai ales, la protestele comunistilor. Acesta a parasit PCRM in 2012 si s-a alaturat partidului socialistilor, format de Igor Dodon. In ultimii ani, Ceban a fost consilier municipal si a activat in Presedintie.  

Articole din aceeasi categorie