20.10.2019
Insotit de prima doamna, ca de fiecare data, Igor Dodon a mers sa voteze pentru „un primar profesionist”: „Acest lucru este in mainile noastre. Am siguranta ca poate chiar incepad cu ziua de astazi in Chisinau lucrurile se vor schimba spre bine” - VIDEO
Insotit de prima doamna, ca de fiecare data, Igor Dodon a mers sa voteze pentru „un primar profesionist”.

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: „Indemn toti cetatenii sa fie astazi activi indiferent de localitatea in care traiesc. Acest vot conteaza foarte mult. Alegerile locale sunt odata in patru ani. Am votat pentru un primar profesionist. Eu consider ca e suficient atata demagogie. Sincer, cred si am siguranta ca poate chiar incepad cu ziua de astazi in Chisinau lucrurile se vor schimba spre bine. Acest lucru este in mainile noastre.

Mi-am amintit cum opt ani in urma, tot asa veneam cu sotia. In 2011, cand eram candidat la functia de primar din municipiul Chisinau. Atunci am castigat din primul tur. Opt ani in urma eram cam in aceeasi situatie, dar cine stie, tot ce se face, se face spre bine.

– Favoritii sunt din aceeasi coalitie, dar castigator va fi doar unul. Ce se va intampla mai departe cu aceasta alianta?

Eu cred ca nu trebuie sa se supere nici unul nici altul. In acest an avem alegeri mai libere si mai corecte. Atunci cand se va numara voturile, cel care a fost invins sa-si sune contracandidatul, sau chiar sa mearga sa-i stranga mana si sa cspuna, „bravo, ai invins si de astazi incepem sa municim impreuna pentru Chisinau”.”

Despre fatul ca niciun candidat ditre cei favoriti in sondajele de opinie nu s-a prezentat la dezbateri Dodon a spus ca asta tine de strategiile fiecarui candidat.

„Asta tine de stratedgia oricarui candidat. Noi cunoastem ca strategiile electorale, sunt deciziile care sunt bine calculate. Eu consider ca trebuie de participat.”, a declarat Dodon.

Articole din aceeasi categorie