30.10.2020
Insotit de colegii sai din partid, Dorin Chirtoaca a facut totalurile din campania electorala: "S-a vazut ca este un tandem care institutionalizeaza prezenta Rusiei in RM" - VIDEO

Insotit de colegii sai din partid, candidatul Dorin Chirtoaca a sustinut un briefing de presa in care a facut totalurile din campania electorala.

Dorin CHIRTOACA, CANDIDAT BLOCUL UNIREA LA PREZIDENTIALE: "Am incercat sa ajungem in teritoriu, dar am limitat aceste actiuni. Nu este firesc sa organizam intalniri.

Am promovat mesajele pentru dezbaterile electorale. Este o frauda din partea candidatilor de putere care s-au ascuns la dezbaterile electorale.

Dincolo de actiunile pozitive, de dorinta sincera de a aduce unirea mai aproape, dincolo de misiunea unei echipe a fost nevoie sa ne luptam cu cei care fraudeaza aceste alegeri. Este vorba despre reprezentantii puterii".

Membrii partidului au vorbit despre doua obiective dupa care s-au condus in aceasta campanie: "Primul este promovarea dezideratului unire: Nu vom promova candidatul, dar unirea. 

Al doilea obiectiv este sesizarea opiniei publice cu privire la amendamentul rusinos dintre CEC si structurile puterii pe care le admite in campania electorala. Nu este corect legal sa colectam semnaturi in sustinerea candidatului. A trebuit sa fim cainii de paza ca sa depunem sesizari la CEC, au fost inutile. S-a vazut ca este un tandem care institutionalizeaza prezenta Rusie in RM".

Opt candidati ravnesc la functia de presedinte. Este vorba despre Renato Usatii de la Partidul Nostru, Andrei Nastase de la Platforma DA, Tudor Deliu de la PLDM, Igor Dodon in calitate de candidat independent, sustinut de PSRM, Violeta Ivanov de la Partidul Sor si Maia Sandu de la PAS. Octavian Ticu de la PUN, iar Dorin Chirtoaca candideaza din partea Miscarii Politice Unirea. Alegerile prezidentiale vor avea loc duminica.

Articole din aceeasi categorie