01.06.2021
In satul de bastina al lui Igor Dodon, unui membru PAS i-au fost taiate avelopele: "Vor sa ne inchida gurile si sa bage frica in noi" - FOTO

Presedintele Organizatiei Locale a Partidului Actiune si Solidaritate din Sadova, Vladimir Dodon, declara ca anvelopele propriului automobil au fost sparte, de catre o persoana necunoscuta. Membrul PAS spune ca astfel alte partide vor sa inchida gura celor din PAS. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii Intreaba Ghetu de la TV8.

Vladimir DODON, PRESEDINTELE OL PAS SADOVA: "In noaptea de vineri spre sambata, un "binevoitor” a sarit gardul si mi-a taiat toate patru cauciucuri de la propria masina. Trezindu-ma sambata dimineata, am contactat politia. Au venit la fata locului in decurs de o ora. Au fotografiat si au intocmit un proces penal. Acum asteptam sa se gaseasca faptasul. Eu cred ca actiunile acestea au fost facute pentru ca eu fac parte din partidu PAS si chiar acum suntem in campanie electorala. Vor sa ne inchida gurile si sa bage frica in noi. Nu stiu cine e, dar cred ca e un partid politic.

Daca in ziua de astazi, a-ti spune parerea intr-un mod deschis, intr-o tara democratica, este un act de curaj, care se plateste cu amenintari de acest gen, asta va determina lumea sa se rascoale, sa vorbeasca si sa condamne astfel de actiuni."

Solicitat de PROTV, liderul interimar al PAS a venit cu o reactie la cele intamplate.

Igor GROSU, DEPUTAT PAS: "Regimul lui Dodon este in agonie. Atunci cand nu poti convinge lumea ca vor bine tarii, vin cu teroare, hartuire si amenintari la adresa oponentilor. Condamnam atacul miselesc asupra presedintelui OL PAS din Sadova si indemnam oamenii sa iasa masiv la vot pe 11 iulie ca sa puna capat domniei hotilor, mincinosilor si tradatorilor. Pornim vremurile bune!"

Articole din aceeasi categorie