01.06.2021
"In lista se regaseste si un diamant. Acest diamant se numeste... " Cum a fost prezentata Mariana Durlesteanu de liderul partidului din care face parte - VIDEO

Liderul Partidului Legii si Dreptatii, Nicolae Alexei, a prezentat-o pe Mariana Durlesteanu, la CEC, ca fiind un diamant pe listele formatiunii depuse pentru alegerile parlamentare anticipate.

Nicolae ALEXEI, LIDERUL PARTIDULUI PLD: "Avem o lista de persoane oneste, profesioniste si integre. Printre aceste persoane in lista se regaseste si un diamant, acest diamant se numeste Mariana Durlesteanu. Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa o convingem pe doamna Durlesteanu sa revina acasa si sa participe in aceasta campanie electoral. Speram cu toata certitudinea ca Moldova va avea Thatcher ai ei. (Margaret Thatcher)"

Astazi, Mariana Durlesteanu a venit la Comisia Electorala Centrala pentru a depune actele de inregistrare a Partidului Legii si Dreptatii la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Partidul Legii si Dreptatii (PLD) a fost inregistrat in 1997.

Articole din aceeasi categorie