10.10.2022
In ce situatie ar putea avea loc mobilizarea in Republica Moldova? Anatolie Nosatii, la emisiunea In PROfunzime: „Este un proces destul de complicat”

Mobilizarea este un proces destul de complicat si nu se anunta la oarecare schimbare a situatiei, sustine ministrul Apararii. Totodata, Anatolie Nosatii spune ca daca intradevar va fi necesar, se va face mobilizare partiala cu scopul pregatirii Armatei Nationala de a rapunde provocarilor. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime. 

„Vreau sa mentionez ca mobilizarea este un proces destul de complicat si nu se anunta la oarecare schimbare a situatiei. Trebuie niste analize mai detaliate si daca intradevar va fi necesar, se va face mobilizarea partiala, cu scopul pregatirii Armatei Nationala de a raspunde provocarilor. Noi facem analiza si vedem de cat este nevoie, daca este suficienta forta cu care putem sa asiguram securitatea militara, atunci nu este cazul”, a declarat Nosatii. 

Totodata, ministrul Apararii a spus ca mobilizarea toatala este un scenariu complicat si nu vom ajunge pana la el. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie