25.06.2019
Igor Munteanu: "As vrea sa vad investigarea pe "Air Moldova" si "Tutun-CTC", care au lasat lucruri de interpretat"
Deputatul PPDA, Igor Munteanu a spus ca in cadrul comisiei de ancheta pentru analiza modului de organizare si desfasurare a privatizarilor publice, vor fi evaluate 4-5 privatizari de rasunet si el personal este interesat de cazurile "Air Moldova si "Tutun CTC".

Igor MUNTEANU, DEPUTAT PPDA, PRESEDINTELE COMISIEI DE ANCHETA: "La 24 iunie a fost prima sedinta a comisiei de ancheta asupra privatizarilor. Trebuie sa evaluam rezultatele si felul in care au fost realizate privatizarile. Este un lucru de interes public. Ne vom lua libertatea de a invita martori sa testeze veridicitatea noastra. Vom invita oficiali ai guvernului, sa avem tablou complet a celor mai rasunatoare cazuri de privatizare.

Mai multi ani de zile au fost sesizati parteneri de dezvoltare, asa atragem asupra managementului, interprinderilor de stat.

Noi avem publicatii ca si deputati sa facem un raport credibil fara sa substituim organele de ancheta, evlauarea legalitatii in cazul de privatizare. Sa fie procurori independenti sa duca pana la capat investigarea acestor cazuri.

Ne vom limita 4-5 privatizari de rasunet. Cu siguranta as vrea sa vad investigarea pe "Air Moldova", "Tutun CTC", care au lasat lucruri de interpretat, anumite delicte au fost comise".

Articole din aceeasi categorie