19.02.2023
Igor Grosu si Siegfried Muresan, luni seara In Profunzime

Presedintele parlamentului, Igor Grosu, este invitatul din prima parte a emisiunii In Profunzime de luni, 20 februarie. Lorena Bogza va discuta cu seful legislativului despre provocarile de securitate la adresa Republicii Moldova si amenintarile din partea Federatiei Ruse, despre asteptarile care exista fata de noul guvern, precum si despre proiectele controversate de legi ce urmeaza a fi aprobate de legislativ.

In a II-a parte a emisiunii, Lorena Bogza va sta de vorba cu europarlamentarul Siegfried Muresan, presedintele Delegatiei Parlamentului European la Comitetul de Asociere UE-RM. Vrem sa vedem cat de bine ne facem temele in cadrul procesului de aderare, discutam despre situatia din domeniul justitiei si despre sansele de a incepe in toamna negocierile cu UE, asa cum isi doreste guvernarea de la Chisinau.

Emisiunea va incepe de la ora 21:00 si va fi difuzata live si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Articole din aceeasi categorie