13.05.2021
Igor Grosu - primul in listele PAS: “O sa mergem singuri in aceasta campanie"

Deputatul Igor Grosua va fi primul pe listele electorale ale PAS-ului. Despre asta a spus chiar liderul interimar PAS in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Igor GROSU, DEPUTAT PAS: "Noi o sa mergem singuri in aceasta campanie, dar cred ca o sa raspundem asteptarilor electoratului, o sa vedeti oferta noastra electorala care va fi pe masura asteptarilor alegatorilor. Cand spun oferta ma refer la candidati cu care vom veni in scurt timp. Eu voi fi cap de lista, in virtutea functiei care o ocup. 

Cred ca formarea acestui bloc este un gest de disperarea si este o incecare de a repara o oala sparta cu un harb. Pentru mine este o lipsa de respect din partea socialistilor fata de alegatorii lor, dupa epopeea de insulte la adresa unui altuia."

Totodata, deputatul PAS a vorbit despre destramarea Blocului ACUM.

Igor GROSU, DEPUTAT PAS:Dansii au ales o linii de comportare, noi alta, nu am raspuns atunci cand au avut o pozitie nejustificat fata de a noastra. Eu totusi sper ca vom reveni, vedem o schimbare de comportament, ne dorim ca partenerii nostri sa ajunga in Parlament."

Articole din aceeasi categorie