09.05.2022
Igor Grosu, mesaj public pentru deputatii din Parlament: "Eu va propun sa meditam si poate luam o decizie colectiva sa renuntam toti la imunitatea parlamentara"

In cadrul emisiunii "In PROfunzime", presedintele parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un mesaj in care indeamna colegii sai sa mediteze asupra proiectului de lege de a renunta la imunitatea parlamentara. Acesta spune ca patru voturi nu ajung pentru ca aceasta sa fie votata.

Igor GROSU, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI: "Stimati deputati, eu va propun sa meditam si poate luam o decizie colectiva sa renuntam toti  la imunitatea parlamentara. Este o promisiune care trebuie votata. Dar mai este nevoie de 4 voturi si eu profit de ocazie sa le propun colegilor sa meditam si haideti sa renuntam, toti sa votam, exista si un proiect de lege in parlament, sa renuntam la imunitatea parlamentara. Eu fac invitatia publica acuma pentru a nu mai participa, sista la venirea in parlament a procurorului si toate aceste proceduri care unii le califica mai putin corect fata de deputati. Finalitatea conteaza. De aceea haideti va rog sa ne gandim si sa luam o decizie politica asumata si sa renuntam toti la imunitatea parlamentara."

Articole din aceeasi categorie