04.12.2022
Igor Grosu, Andrei Spinu si Sergiu Tofilat - luni la In PROfunzime. Subiectele emisiunii: contractul incheiat cu Centrala de la Cuciurgan si securitatea regionala

Presedintele Parlamentului, Igor Grosu, vicepremierul Andrei Spinu si expertul Sergiu Tofilat, vin luni, 5 decembrie, la emisiunea In PROfunzime.

In prima parte a emisiunii Lorena Bogza va discuta cu presedintele Parlamentului Igor Grosu despre situatia politica din tara, dar si despre securitatea regionala in contextul razboiului din Ucraina.  

In partea a doua, Lorena Bogza ii are ca invitati pe vicepremierul Andrei Spinu si expertul Sergiu Tofilat. Subiectul se refera la contractul incheiat cu Centrala de la Cuciurgan, in baza caruia Chisinaul livreaza regiunii transnistrene intregul volum de gaz importat din Rusia si primeste energie electrica. Intelegerea a ridicat mai multe semne de intrebare si este criticata de unii experti in energetica.

Emisiunea incepe la ora 21:00 si va fi difuzata live si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508. 

Articole din aceeasi categorie