03.11.2020
Igor Dodon sugereaza ca votul diasporei este mai putin important, decat al cetatenilor din tara: "Sa ne dam soarta celor care n-au fost de zeci de ani acasa si poate nici n-au de gand sa vina?!" - VIDEO

Igor Dodon a sugerat ca votul diasporei este mai putin important decat al cetatenilor de pe teritoriul tarii, precizand ca cetatenii din diaspora n-au fost de zeci de ani in Moldova si nici nu au de gand sa vina.

Igor DODON, CANDIDAT INDEPENDENT SUSTINUT DE PSRM: "Ma adresez tuturor cetatenilor, din RM si celor din afara tarii. In special celor de acasa, care n-au plecat de aici, cu toate probleme care sunt la noi. Zilnic isi duc copiii la gradinita, asa cum o fac si eu, la scoala si stau aici, muncesc aici, locuiesc aici. Haideti sa ne gandim foarte bine ce facem pe 15 noiembrie. Sa ne mobilizam masiv. Oare nu noi trebuie sa decidem soarta acestei tari unde ne cresc copiii. Da, diaspora tot sunt ai nostri, dar ei locuiesc acolo. Da, noi le-am dreptul de vot si e bine, e corect, lasa sa voteze. Dar care vot trebuie sa fie decisiv pentru noi ? Cei care locuim in aceasta tara si copiii nostri. Trebuie sa construim drumuri, sa ridicam economia. Sa ne dam soarta celor care n-au fost de zeci de ani acasa si poate nici n-o sa vina. Noi ii stimam, ii iubim ii vrem acasa. Trebuie sa ne mobilizam mult mai activ. Sunt ferm convins ca ne vom mobiliza. N-am de gand sa impart cetatenii in buni sau rai asa cum face Maia Sandu".

Articole din aceeasi categorie