21.01.2021
Igor Dodon spune ca a fost bolnav de coronavirus: ”Am anticorpi. Se pare ca am fost asimptomatic” - VIDEO

Igor Dodon spune ca a fost bolnav de COVID-19. Acesta a declarat in cadrul unei emisiuni de la NTV ca ar avea anticorpi si ca ar fi avut o forma asimptomatica. 

Igor DODON, PRESEDINTELE PSRM: ”Am dat saptamana trecuta analizele si am anticorpi, se pare ca am fost bolnav de COVID-19 intr-o forma asimptomatica. 

Sa ma vaccinez acum nu mai are sens, pentru ca vaccinul da organismului posibilitatea de a produce acesti anticorpi, iar eu ii am”.

In campania electorala, Igor Dodon a ignorat restrictiile epidemiologice si s-a intalnit cu un numar mare de oameni fara ca sa poarte masca, lucru pentru care a fost des criticat. Despre aceasta s-a aflat din imaginile postate pe pagina sa de Facebook. 

 Intrebat de ce nu respecta masurile de protectie, Igor Dodon a spus atunci ca se straduie sa poarte masca in spatii inchise si o scoate doar atunci cand se afla la sapte metri distanta de alte persoane. 

Desi surprins fara masca si fara sa pastreze distanta, dand mana cu veteranii si fotografiindu-se alaturi de copii, Dodon nu a fost sanctionat in niciun fel. In alte tari, insa, oficialii de rang inalt au fost amendati pentru ca au incalcat regulile impuse pe timp de pandemie. Presedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a platit amenda, dupa ce a baut o cafea intr-un restaurant pe timp de carantina, iar premierul Bulgariei – pentru ca nu a purtat masca in biserica. In Romania, prim-ministrul Ludovic Orban a fost sanctionat dupa ce a fost surprins cum fumeaza si nu poarta masca de protectie in spatiu inchis.  

Anterior, Igor Dodon a dat de inteles ca nu-i este frica de coronavirus, despre care a spus ca poate trece ca o simpla gripa.

Articole din aceeasi categorie