28.08.2020
Igor Dodon pleaca in Grecia: "Acest sfarsit de saptamana il voi petrece in smerenie si rugaciune"

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va pleca in Grecia si va petrece acest sfarsit de saptamana pe muntele Athos. Despre asta a scris pe pagina sa de facebook, desi anterior seful statului a refuzat sa confirme acest lucru. 

"Am trecut si trecem prin provocari foarte puternice in acest an, de aceea avem nevoie mai mult ca oricand de binecuvantarea calugarilor pe care urmeaza sa-i intalnesc la manastirile ctitorite de cei mai renumiti voievozi moldoveni.

Luna septembrie vine cu noi incercari pentru poporul nostru, incepe scoala in conditii de pandemie, se reiau o serie de alte activitati, avem inca un drum greu de parcurs prin aceasta pandemie care afecteaza intreaga lume, de aceea va indemn pe toti cei care puteti sa petreceti aceste zile de sarbatoare in liniste sufleteasca si rugaciune, sa transmiteti ganduri bune catre apropiati, catre tara, sa ne cultivam increderea ca vom trece cu bine si de aceste vremuri complicate.

P.S. Le transmit un gand bun si celor care se afla in opozitie politica fata de mine si daca vor incerca sa faca si din asta un motiv de lupta electorala cu presedintele, le recomand sa nu-si ia macar pacatul acesta pe cap, au destule. Le doresc si lor, si noua tuturor cumpatare si bune intentii in relatiile cu ceilalti", s scris seful statului.

Despre posibila plecare a lui Igor Dodon in Grecia a anuntat anterior liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, iar ieri, deputatul Iurie Renita a publicat o lista a persoanelor cu care presedintele ar pleca acolo. In lista figureaza si socialistul Vlad Batrancea, dar si cetateanul rus Oleg Pakholkov. 

Articole din aceeasi categorie