19.05.2020
Igor Dodon nu va veni joi la emisiunea In PROfunzime. Refuzul vine la o zi dupa publicarea imaginilor cu sacosa cu bani. Presedintele promite ca va veni saptamana viitoare - VIDEO/FOTO
<p>Presedintele a refuzat sa-si onoreze promisiunea facuta in cadrul emisiunii live "Presedintele raspunde" de a participa joi, 21 mai, la emisiunea In PROfunzime. Refuzul vine la o zi dupa publicarea imaginilor in care Vlad Plahotniuc ii propune lui Igor Dodon o sacosa cu bani.</p>

In timpul emisiunii "Presedintele raspunde" de vinerea trecuta, Igor Dodon a lansat ziaristilor o provocare, afirmand ca va onora prima invitatie care-i va fi adresata in comentariu dupa anuntul sau.

Lorena Bogza, realizatoarea emisiunii In PROfunzime, a fost cea mai rapida, iar Igor Dodon s-a vazut nevoit sa accepte.

Invitatia Lorenei Bogza a fost lansata la 2 minute si 51 de secunde, dupa anuntul facut de seful statului.


Dupa invitatia lansata de PRO TV, presedintelui i s-a comunicat ca invitatia a venit din partea Lorenei Bogza.

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: "Lorena, va uitati acum in direct? Daca o sa va purtati ca data trecuta ne mai gandim daca venim sau nu. Daca facem o emisiune deschisa, normala, eu doar nu vin la ancheta la procuror, daca vreti sa avem un dialog, poftim saptamana viitoare facem o emisiune.

Venim. Discutie, dar nu show de prost gust. De aceea poftim, saptamana viitoare sunt gata sa merg la Pro TV. Lorena, poftim, o sa vin, discutam, sper ca fara show-uri."

Astazi, seful statului a anuntat ca nu va participa la emisiunea In PROfunzime, asa cum a promis, invocand faptul ca alti ziaristi i-ar fi transmis mai devreme invitatia.

Din imagini, insa, vedem ca alti realizatori de emisiuni au scris comentarii in care-l invita pe seful statului, inainte ca el sa lanseze provocarea.


Ultima data, Igor Dodon a fost la emisiunea In PROfunzime pe 22 noiembrie 2019. Atunci, Lorena Bogza a discutat cu seful statului, printre altele, despre caderea guvernului Sandu, desemnarea cabinetului Chicu, reforma justitiei si relatii externe.

Citeste si : Igor Dodon vine joi, 21 mai, la emisiunea In PROfunzime. Anuntul a fost facut chiar de seful statului in timp ce era LIVE pe Facebook: "Lorena, va uitati acum in direct? Facem o emisiune deschisa, eu doar nu vin la ancheta, la procuror..." - VIDEO

Articole din aceeasi categorie