08.07.2020
Igor Dodon le sugereaza celor de la PSRM, PD, PAS si PPDA sa se aseze la discutii: "Astia care se considera mai brezi, de ce se duc dupa Candu si Sor?" - VIDEO

Presedintele Igor Dodon le sugereaza deputatilor de la PSRM, PD, PAS si PPDA sa se aseze la discutii si sa lase boicoturile. Insa, pe deputatii din Partidul Sor si Pro Moldova ii considera transfugi. Despre asta, el a declarat in cadrul unei emisiuni de la NTV.

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: "Ma adresez catre toate partidele veritatbile sa se aseze sa discute pe platforma parlamentara. Pe PSRM, PD PAS si PPD. Asezati-va in patru si discutati. Eu inteleg ca si dupa Sor sunt alegatori. Nu inteleg grupul nou facut din trasnfugi,. Discutati despre formarea coalitiei de guvernare in afara de Sor si Candu. Eu sunt gata sa le ofer platforma prezidentiala pentru o formula de guvernare de a trece de alegerile anticipate.

Dar ei nu-si doresc acest lucru. Daca va fi cea mai mica sansa, voi utiliza aceasta sansa. Lasati ambitiile, prostiile care se fac. Ce se intampla? nu este o majoraate parlamentara. Astia care se considera mai brezi, de ce se duc dupa Candu si Sor?"

Totodata, seful statului le-a spus deputatilor sa vina la munca, pentru ca primesc salarii, iar oamenii i-au ales: "Pentru ce primiti salarii? Sa veniti la lucru. Va place nu va place aveti posibilitatea sa-l atacati. Ei vin si se chicotesc pe coridoare. Ceilalti se uita la televizor in coridor. Depuneti mandatele si spuneti ca va deziceti de salarii.

Un mesaj catre partide: Va rog mult, stimati deputati dati dovada de ratiune. Chem pe toti sa vina in parlament joi. Lasati boicoturile si  vorbiti despre proiecte importante".

Articole din aceeasi categorie