10.07.2020
Igor Dodon ii acuza pe cei din PAS si PPDA ca s-ar fi aliat cu Sor si Candu. Sunt miciuni, declara cei din opozitie, iar Maia Sandu sustine ca voturile pentru demiterea guvernului trebuie sa vina si din partea democratilor - VIDEO

Igor Dodon ii acuza pe cei din PAS si PPDA ca s-ar fi aliat cu Sor si Candu si ca pregatesc scenarii astfel incat sa-l impiedice sa participe la prezidentiale. Sunt miciuni, declara cei din opozitie, iar Maia Sandu sustine ca acest guvern trebuie demis, iar voturile trebuie sa vina si din partea democratilor.

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: „Baieti, eu inca nu am decis ca particip, dar voi deja vreti sa ma blocati. Si Maia Sandu care vrea sa arate foarte sfanta prin asa instrumente vrea sa lichideze participarea unui concurent de care se teme, inseamna ca...”

Sergiu Litvinenco i-a raspuns pe facebook.

„E chiar nostim sa vezi de la unul despre care se spune ca a luat ”geanta” de la Sor si ”kuliok” de la Plahotniuc cum te invinuieste de asa ceva", a scris deputatul PAS. Igor Dodon o acuza pe Maia Sandu ca s-ar fi aliat cu cei din grupul Sor, dar si cu cei din PRO Moldova.

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: „Noi stim ca sunteti in alianta haosului. Deamu si copii pe drum spun alianta Sandu-Candu-Plaha Sor. Eu stiu ca neformal voi sunteti impreuna.”

Iar Maia Sandu a declarat ca nu are de gand sa discute cu Dodon si este gata sa sustina o motiune impotriva guvernului Chicu.

Maia SANDU, LIDER PAS: „Noi vrem sa demitem acest guvern, el este foarte toxic, dar in acelasi timp trebuie sa avem numarul suficient de voturi. E nevoie sa se continue discutiile cu partidul democrat.”

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: „Filip daca se duce incolo ramane fara partid, noi il presam de pe stanga, Candu de pe dreapta si s-a terminat.”

Aseara, la emisiunea InProfunzime, Maia Sandu a declarat ca intentia ei este de a candida la prezidentiale. Nu se stie cum vor fi organizate alegerile peste hotare, sustine presedintele, sugerand ca ar putea fi probleme cu deschiderea sectiilor de peste hotare. Pana acum, Dorin Chirtoaca si Andrei Nastase au spus ca se vor inscrie in cursa pentru fotoliul de presedinte. De altfel, Andrei Nastase pare ca a intrat deja in electorala, iar azi a anuntat ca a creat si o aplicatie pentru telefonul mobil ce-i poarta numele.

Articole din aceeasi categorie