17.01.2020
Igor Dodon este agentul Rusiei la Chisinau si ar indeplini indicatiile Kremlinului. A declarat la emisiunea “In Profunzime” fostul premier, Ion Sturza, care mai spune ca, in schimb, Dodon ar primi sume mari de bani - VIDEO
Igor Dodon este agentul Rusiei la Chisinau si ar indeplini indicatiile Kremlinului. A declarat la emisiunea “In Profunzime” fostul premier, Ion Sturza, care mai spune ca, in schimb, Dodon ar primi sume mari de bani. Presedintia nu a vrut sa comenteze afirmatiile.

Ion STURZA, FOSTUL PREMIER AL REPUBLICII MOLDOVA: “ Dodon este un agent al Federatiei Ruse cu acte in regula, sa nu avem mari dubii, este ancorat profund el, familia lui, anturajul de acolo. Tot ce se intampla in jurul lui pentru mine este absolut clar.” 

Sturza spune ca seful statului nu se poate declara un presedinte independent atata timp cat ar indeplini indicatiile venite de la rusi. Fostul premier a facut referire si la faptul ca aeroportul a ajuns pe mana unui miliardar rus.

Ion STURZA, FOSTUL PREMIER AL REPUBLICII MOLDOVA: “A ramas unicul in fostul spatiul sovietic, care mai sonorizeaza anumite lucruri in conformitate cu agenda Moscovei. Pentru Moscova este o bucurie sa aiba ageti influenti intr-o tara atat de mica.” 

In replica, presedintia a declarat ca nu se implica in schimburi de replici cu comentatori politici.

Articole din aceeasi categorie