17.07.2020
Igor Dodon, catre PRO TV: "Eu stiu ca voi acolo toti sunteti romani, dar limba rusa cred ca n-ati uitat-o". Replica sefului statului, intrebat de ce nu vine la emisiunea In PROfunzime - VIDEO

Intrebat de ce a promis public ca vine la emisiunea In PROfunzime si nu si-a respectat promisiunea, Igor Dodon spune ca el singur decide la care televiziuni sa mearga si la care nu. Totusi, seful statului insista ca este deschis presei. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Presedintele raspunde".

Igor DODON, PRESEDINTELE RM:"Жди меня и я приду. Eu stiu ca voi acolo toti sunteti romani, dar limba rusa cred ca n-ati uitat-o. Chiar o sa rog pe cineva din asociatiile jurnalistice sa faca o analiza. Din toti presedintii RM, din ultimii trei ani, Dodon, Timofti si Voronin, cine a participat la mai multe emisiuni televizare, a dat mai multe interviuri, decat actualul presedinte Dodon. Verificati din interes. 

Eu sunt foarte deschis presei. Daca o sa faceti o analiza, eu sunt sigur ca eu sunt pe primul loc in acest clasament. De aceea, sa fiu invinuit sau cineva sa spuna ca nu vin, nu particip, nu aveti posibilitatea sa-mi oferiti intrebari, nicio problema eu raspund la toate intrebarile, sunt foarte deschis. 

In ceea ce tine de participarea la un post sau altul, eu nu sunt ca copilul cel de Anul Nou, care trebuie sa umble cu uratul prin toate casele. Eu decid, vin la postul TV acesta sau nu vin. Aveti intrebari, acordati-mi." 

Citeste si :  Igor Dodon nu va veni joi la emisiunea In PROfunzime. Refuzul vine la o zi dupa publicarea imaginilor cu sacosa cu bani. Presedintele promite ca va veni saptamana viitoare - VIDEO/FOTO

Anterior, presedintele a refuzat sa-si onoreze promisiunea facuta in cadrul emisiunii live "Presedintele raspunde" de a participa joi, 21 mai, la emisiunea In PROfunzime. Refuzul vine la o zi dupa publicarea imaginilor in care Vlad Plahotniuc ii propune lui Igor Dodon o sacosa cu bani.

Ultima data, Igor Dodon a fost la emisiunea In PROfunzime pe 22 noiembrie 2019. Atunci, Lorena Bogza a discutat cu seful statului, printre altele, despre caderea guvernului Sandu, desemnarea cabinetului Chicu, reforma justitiei si relatii externe.

Articole din aceeasi categorie