16.11.2020
Igor Dodon, catre Maia Sandu: "Preliminar, o felicit, dar sunt obligat sa apar votul celor care au votat pentru mine". Ce are de gand sa faca mai departe Igor Dodon - VIDEO

Igor Dodon vine cu un mesaj de felicitare catre Maia Sandu, dar spune ca va contesta rezultatele alegerilor dupa ce a identificat mai mule ilegalitati. 

Igor DODON, CANDIDAT INDEPENDENT: "Putem trage linia, ne calmam si putem merge mai departe, rezultatele preliminare arata ca oponenta mea Maia Sandu este castigatoare, este vorba de rezultatele preliminare. Vreau preliminar sa o felicit. In acelasi timp mentionez ca stafful nostru electoral a fixat mai multe incalcari fara precedent. Este vorba de blocarea accesului pentru alegatorii din stanga Nistrului, transportarea alegatorilor din tarile membre ale UE,  implicarea prin declaratii a diferitor politicieni occidentali. Pe parcurul acestor nopti am primit sute si mii de mesaje de la concetatenii nostri, care ma intreaba cu lacrimi, de ce sa permitem si sa nu contestam. O felicit, dar sunt obligat sa apar votul celor care au votat pentru mine."

Articole din aceeasi categorie