16.11.2020
Igor Dodon anunta ca va contesta alegerile: alegatorii din tarile membre ale UE au fost adusi organizat la sectiile de votare. Ce incalcari declara Igor Dodon - VIDEO

Dupa ce a pierdut alegerile, Igor Dodon, anunta ca va contesta rezultatele acestora. Asta pentru ca, potrivit lui, alegatorii din UE au fost adusi organizat la sectiile de votare. El a facut primele declaratii de presa dupa procesarea 100% din procesele verbale.

"Alegerile s-au finalizat vreau sa va felicit pe toti cetatenii RM. Putem trage linia, ne calmam si putem merge mai depart. Rezultatele preliminare arata ca oponenta mea Maia Sandu este castigatoare, este vorba de rezultatele preliminare. Vreau preliminar sa o felicit."

In acelasi timp mentionez ca stafful nostru electoral a fixat mai multe incalcari fara precedent. Este vorba de blocarea accesului pentru alegatorii din stanga Nistrului, transportarea alegatorilor in tarile membre ale UE, implicarea prin declaratii a diferitor politicieni occidentali. Pe parcursul acestor nopti am primit sute si mii de mesaje de la concetatenii nostri, care ma intreaba cu lacrimi, de ce sa permitem si sa nu contestam. O felicit, dar sunt obligat sa apar votul celor care au votat pentru mine", a declarat Igor Dodon.

Articole din aceeasi categorie