19.09.2016
Igor Dodon, despre banii pe care traieste: "Avem si parinti care ne ajuta"
Igor Dodon a fost intrebat despre casa pe care o are si cand a fost aceasta procurata, candidatul desemnat al PSRM a declarat ca aceasta a fost procurat in credit.

Igor DODON, CANDIDAT DESEMNAT PSRM: "Pe lideri mereu ii ataca, este alta casa. Am luat credit de la Victoriabank, cu 8% anual. Am vandut apartamentul, am luat credit si am procurat casa, si mai am de intors inca pana la un milion de lei. Acum traim din banii sotiei, ai mei, avem si parinti care ne ajuta cu bani. Am declarat public acest lucru. Da, am procurat casa de la o ruda, care a plecat peste hotare."

Invinuit de Maia Sandu ca PSRM ar avea cheltuieli prea mari, liderul socialistilor a declarat ca toti banii sunt declarati oficial.

Igor DODON, CANDIDAT DESEMNAT PSRM: "27 de milioane de lei sunt cheltuielile PSRM, publicate pe site-ul CEC-ului. Acolo sunt indicate sursele, avem banii din donatii, care se fac conform legii in vigoare. Eu dau de la 500 pina la 1000 de lei pe luna. Nu stiu daca da cineva mai mult. Nu ma ocup cu asta." 

Vasile BOTNARU, DIRECTOR BIROU EUROPA LIBERA CHISINAU: „In numele socialistilor, oamenii care fac import si export in Federatia Rusa trebuie sa faca cotizatii. Sunt oameni care spun ca dau acum pe luna atat cat dadeau intr-un an, pe timpul comunistilor”. 

Igor DODON, CANDIDAT DESEMNAT PSRM: „Eu am spus ca rup manele la cei care se ocupa cu asa ceva. Noi am ajutat oamenii sa poata sa faca export. Spuneti-mi cine se ocupa cu asta, eu o sa rup capu la oamenii acestia."

Vasile BOTNARU, DIRECTOR BIROU EUROPA LIBERA CHISINAU: "Chiar o sa va dau cateva nume". 

Articole din aceeasi categorie