22.11.2019
Igor Dodon afirma ca s-a intalnit pe ascuns cu Vlad Plahotniuc ca sa mai traga de timp. Cum explica seful statului filmuletele in care apare alaturi de fostul lider PD si ii spune ca primeste bani de la rusi pentru socialisti - VIDEO
Igor Dodon afirma ca s-a intalnit pe ascuns cu Vlad Plahotniuc ca sa mai traga de timp. Asa explica seful statului filmuletele in care apare alaturi de fostul lider PD si ii spune ca primeste bani de la rusi pentru socialisti. Igor Dodon, insa, nu a dat o explicatie clara la investigatia Rise ar demonstra ca banii din campania lui pentru prezidentiale ar proveni dintr-un offshore din Bahamas.

Seful statului a raspuns evaziv la investigatia portalului Rise.md conform careia el si-ar fi sponsorizat campania pentru prezidentialele din 2016 din contul unei companii ofshore din Bahamas, cu actionariat secret. In schimb, seful statului a avut o explicatie pentru intalnirea cu Vlad Plahotniuc in care s-ar fi pus in discutie negocierea unui acord secret intre PD si PSRM. Se intampla inainte de formarea aliantei PSRM-ACUM.

In respectivul acord secret s-ar fi strecurat si un paragraf despre federalizarea Moldovei.

Acum cateva zile, Andrei Nastase solicita reluarea dosarului de urmarire penala pe faptul finantarii ilegale a Partidului Socialistilor. Si asta pentru ca Procuratura Anticoruptie a incetat continuarea anchetei.

Atunci institutia de drept spunea ca examineaza demersul liderului PPDA si va veni mai tarziu cu un raspuns.

Articole din aceeasi categorie