22.06.2020
I-ar fi fost spart contul de Facebook. Reactia lui Stefan Gatcan, dupa acuzatiile deputatului PAS precum ca a distribuit o stire falsa despre COVID-19: "Undeva, cineva, imi doreste un bine" - AUDIO

Solicitat de Pro TV, medicul Stefan Gatcan spune ca i-a fost spart contul de Facebook si nu el a distribuit stirea falsa despre COVID - 19. El zice ca nu isi va pierde timpul, facand solicitari la procuratura sau la politie.


Stefan GATCAN, MEDIC, DEPUTAT PE CIRCUMSCRITIA HANCESTI: "Postarea asta a fost facuta de catre cineva pe pagina mea de Facebook. Imi pare foarte rau ca un coleg de-al nostru a facut asta fara ca sa ma informeze. Au mai fost asemenea publicatii, fiindca eu sunt doctorul care pot sa citesc zece ore lectii de virusologie. Postarile astea nu sunt caracteristice pentru mine. Numarul meu de telefon il cunosc mai mult de 500 de mii de cetateni. Undeva, cineva, imi doreste un bine. Nu este o stire care vine de la mine. Eu v-am mai spus care este situatia".

Reporter PRO TV: Vreti sa ne spuneti ca contul dvs de pe Facebook, a fost spart?

Stefan GATCAN, MEDIC, DEPUTAT PE CIRCUMSCRITIA HANCESTI: "El n-a fost spart numai o data. Cand eram in campania electorala, cineva mi-a facut un bine si acum iarasi cineva".

Reporter PRO TV: Pentru unii colegi din presa ati declarat ca ati distribuit aceasta stire, anume ca sa avertizati oamenii ca este falsa

Stefan GATCAN, MEDIC, DEPUTAT PE CIRCUMSCRITIA HANCESTI: "Controlati si vedeti. Asta nu vine ca postare, nu vine concret de pe contul meu. Nu este postarea mea".

Reporter PRO TV: Veti sesiza procuratura sau oamenii legii?

Stefan GATCAN, MEDIC, DEPUTAT PE CIRCUMSCRITIA HANCESTI: "N-am timp ca sa ma ocup de lucrurile astea josnice".

Citeste si : Deputat PSRM, acuzat ca distribuie falsuri pe retelele de socializare. Deputat PAS: "La urmatoarea sedinta in plen, o sa-i solicit sa-si depuna mandatul"


Articole din aceeasi categorie