12.11.2020
Huliganism penal - asa numeste Vlad Batrancea scandalul de la tipografie si spune ca a sesizat organele de drept: "Este cinic. La Edit Tipar Grup se tiparesc si ziarele Maiei Sandu, conditiile sunt egale si transparente" - VIDEO

Socialistul, Vald Batrancea, spune ca a sesizat organele de drept dupa scandalul de ieri, de la tipografie. Acesta sustine ca la Edit Tipar Grup se tiparesc si ziarele Maiei Sandu, iar totul este transparent.

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Ieri am fost martori la un incident iesit din comun. Au dat buzna intr-o tipografie si au facut un show de prost gust. Prezentam toate contractele astazi ele se afla la inspectoratul de poltie si se investigheaza cazul. Ieri acel ziar a fost tiparit perfect legal".

Batrancea sustine ca totul a fost facut cu scopul de a porni isterie in societate si de a permite blocarea activitatii staff-ului electoral al lui Dodon: "Lucratorii nostri au fost ofensati, agresati la corturi. Au fost deteriorate de catre provocatori, fara a avea o discutie civilizata. N-am putut discuta din cauza tipetelor, nici cand a venit politia nu era posibil de discutat".

Totodata, socialistul a afirmat ca au fost sesizate organele de drept: "Este un comportament vulgar, huliganism, iar pentru asta este raspundere penala, am sesizat organele de drept, suntem egali. Aducem aminte celor care fac speculatii in reforma si nu permit sa dea buzna in incinta unor proprietati de stat. Vom solicita procuraturii generale investigarea penala a acestor actiuni".

De asemenea, Batrancea a prezentat contractul din cadrul tipografiei care a fost transmis organelor de politie si CEC: "Este de lunga durata. Echipa noastra l-a semnat cu Edit tipar grup care are un subcontract cu Universul  si a fost ieri prezentat de catre Edit tipar grup. La Edit se tiparesc si ziarele Maiei Sandu conditiile sunt egale si transparente. Este cinic sa invoci asemenea lucruri ca tiparim aceleasi ziare. Niciodata n-am permis de a bloca activitatea concurentului. Am solicitat CEC si vom face analiza".

Deputatul PSRM a prezentat un pliant de-al Maiei Sandu, spunand ca este o murdarie: "A fost tiparit ilegal si repartizat in teritorii de activistii PAS. Vom publica date ce tin de finante."

El a invocat faptul ca in adresa PAS vin donatii cu aceeasi suma de bani, spunand ca nu sunt bani transferati de cetateni: "Vom ataca la CEC. Suntem gata sa oferim lectie de contabilitate staff-ului Maiei Sandu. Cine v-a dat dreptul sa veniti si sa-i intimidati pe cei care lucreaza cu noi in echipa? Fac apel la calm.

Manipularea cu pretinsa falsificare s-a dovedit ca e minciuna. Atata ura exista in societate. Vom trece la actiuni juridice si vom demonstra cu lux de amanunte ca lucram perfect legal si cineva a incercat sa ne intrerupa".

Articole din aceeasi categorie