05.06.2020
Grigore Novac il contrazice pe Sergiu Litvinenco: “Legislatia permite ca fundatiile de binefacere sa faca campanie electorala"

Grigore Novac il contrazice pe Sergiu Litvinenco in ceea ce priveste legea cu privire la ONG-uri. Deputatul PSRM sustine ca cei din PAS, doresc votarea acestei legi din cauza ca ar avea venituri "grase" din partea ONG-urilor. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Grigore NOVAC, DEPUTAT PSRM: "Eu pot sa il desfiintez in aceste momente pe domnul Litvinenco, care este putin jurist.

Domnule Litvinenco, daca aveti macar un pic de cunostinte jurudice, dumneavoastra trebuie sa stiti ca legislatia la ziua de azi permite ca fundatiile de binefacere sa faca campanie electorala pentru concurentul electoral sau sa faca binefacere in favoarea concurentului electoral. Ce prostii vorbiti dumneavostra?

Ati zis o minciuna si minciuna asta ati incarcat-o cu o sumedenie de falsuri. Trebuia sa va ganditi bine atunci cand ati spus ca partenerii europeni nu au incredere.

Noi am indeplinit toate conditionalitatile care au fost si in acelasi timp nu au incredere? Va contraziceti pe dumneavoastra.

Eu pot sa va spun cu ce va incalzeste acest ajutor pe toata Fractiunea PAS.

Bunaoara domnul deputat Paslariuc Virgiliu pe parcursul anului 2018 a avut un venit din partea unui ONG in suma de 230 mii lei.

Sergiu Litvinenco are o lista intreaga cu ONG pe unde a acitivat dumnealui si probabil mai activeaza si in continuare. Este si Alaiba cu 233 de mii lei, Radu Marian 108 mii... .

Au bucati foarte grase din aceste ONG-uri, iar pe ei ca sa poata legaliza si finanta campaniile prin aceste ONG -uri recurg la asa actiuni. "

Articole din aceeasi categorie